×
{{ count }}
På nätet sedan 1996
Färg:
Pris: Nollställ
Märke: Nollställ
Sortera på:
Filtrera produkter

Huvtröjor med tryck

Den klassika huvtröjan har på senare tid blivit en favorit bland våra profilkläder. Och tröjan är ju så allsidig, så det är ju förståeligt att den är populär. Med det tjocka, mjuka tyget, huvan och snodden så kan man "knyta till" sig bra en blåsig och kylig dag. Dessutom har den mycket bra tryckmöjligheter. Både tryck på rygg, på bröst och ärmar är möjliga. Så vill du att din logo eller varumärke ska exponeras bra, så är defenitivt en huvtröja med tryck ett bra val.


Köp-en-huvtroja-med-tryck-for-en-kall-dag

En varm Hoddie en kall, kylig dag.....

Till de kalla dagarna är en hoodie perfekt, du kan ta upp huvan och då blir du ordentligt skyddad mot kylan. Många använder ingen jacka utan låter Hoodien fungera som sådan.

Vilka storlekar ska jag beställa Hoodien i?

Välj rymlig storlek, ta gärna en storlek över den som du brukar beställa profilkläder i, t.ex L då väljer du XL.
En hoodie ska sitta lite ledigt.

Tryckplacering på Hoodtröjan?

Gärna ett lite tryck på hjärtplats, det blir snyggt. Naturligtvis kan du förse huvtröjan med ett stort tryck på ryggen, kanske lämpligt på kick-offs och liknande....

Vilken modell ska jag välja på huvtröjan?

Det är helt upp till dig, se över våra modeller på huvtröjor med tryck här, och välj den modell och färg som passar dig.
Huvtröjan kallas även i bland luvtröja.

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st