×
{{ count }}
På nätet sedan 1996
Filtrera produkter 11 produkter dolda

Ge bort en julklapp från företaget eller organisationen

Att ge bort en julgåva till anställda och kunder till jul har blivit en tradition för många företag och organisationer. Det är ett sätt att visa uppskattning för det gångna året gentemot anställda för ett väl utfört arbete, och som ett tack till kunder för gjorda affärer.

Det är också ett ypperligt tillfälle att få kontakt med kunderna igen, genom en julklapp som ger ett positivt närmande. Många som ger julklappar till sina kunder upplever att de får nya ordrar kort därefter.

Det gäller därför att vara generös i sina inköp av julgåvor, så att gåvan uppskattas väl. Annars kan man få motsatt effekt, att kunden upplever det som att denne inte uppskattas utan får något "billigt krafs" som det kan heta.

Våra julgåvor och julklappar

Vi erbjuder julgåvor som du kan vara stolt över och som mottagaren garanterat uppskattar. 
Vi har Julgodis och även fina chokladaskar från kända märken såsom Irländska Lily O´Brien, Guylian, Duc d´O. Övrigt godis i snygga juliga förpackningar och speciellt utvalda hårda och mjuka julklappar från bl.a Queen Anne, Kosta Linneväfveri, Lord Nelson, Saga Form, Alga, Jamie Oliver, Joseph Joseph, Scandinavian Home, Yankee Candle, SEA Glasbruk, Vespa, ZACK, Koziol, och många fler!

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st