×
{{ count }}
På nätet sedan 1996

Profilkläder med tryck eller brodyr

Filtrera produkter 0 produkter dolda

Tryck på kläder

tryck på t-shirt i flerfärg
Att trycka tröjor ger defenitivt ett mervärde till ditt företag, förening eller organisation

Att ha kläder med samma utseende skapar teamkänsla. Att dessutom ha likadana kläder med tryck skapar ännu mer av den känslan.
Med teamkänslan kommer samhörighet och att alla drar åt samma håll. 
Positiva egenskaper i företag, organisation eller förening som du enkelt kan uppnå genom att köpa profilkläder från oss! Vår rekommendation är att först trycka tröjor, t-shirts, i bra kvalité sedan utöka kollektionen till andra klädesplagg.

Stort sortiment av profilkläder

I vårt utvalda stora sortiment av kläder med tryck finner du alla typer av kläder, alltifrån enkla t-shirts till eleganta skjortor. 
Där emellan finns piketröjor, som är en typ av profilkläder som de allra flesta väljer, då en piketröja med tryck är både representativt och skön och praktisk att bära samt fungerar i de flesta yrken.

Vad behöver du för profilkläder? 

Behovet styrs av flera faktorer. Den första är väl om ni bara ska ha kläder till företaget, organisationen eller föreningen för att bruka själva, eller ska ni i reklamsyfte ge bort några också?
Ni kanske vill ha lite dyrare kläder själva, och ge bort t-shirts med tryck?
I vilken typ av profilkläder ni behöver ingår ju också hur ni arbetar, och med vad. 
Som profilkläder kanske ni behöver lite grövre arbetskläder, yrkeskläder med kraftigare tyg? Dessa finner du under Arbetskläder i vår meny.
Där kan du välja bland kläder med tryck för Vård & hälsa, Transport, Målare, Bygg & Anläggning, Hotell & Restaurang, Varselkläder och Förkläden med tryck.
Eller så behöver ni mer "vanliga" profilkläder, så som pikétröjor med tryck, t-shirts med tryck, hoodies med tryck eller kanske skjortor med tryck
De kläderna finner ni under vår huvudrubrik Profilkläder, där ni kan välja underkategorier, t.ex. T-shirt & Toppar, Pikétröjor, Hoddtröjor, Skjortor osv.

Vilken kvalité på profilkläder ska du välja? De billigaste, eller de dyraste?

Vår rekommendation när du ska köpa profilkläder är att köpa kvalité. 
Kvalité som håller för att tvättas och brukas under lång tid. 
När du väljer att köpa profilkläder gör du ju det för att representera det du företräder, så vem vill då ha ett hängigt plagg med ett urtvättat utseende?
Om du vill så kan våra säljare berätta vilka profilkläder de rekommenderar utifrån ditt behov.

Ett stort tryck? Eller brodyr? Vad ska du ha för tryck på kläderna?

När vi pratar med kunder så vill många ha ett mycket stort tryck på sina kläder som är väldigt iögonfallande, så att "det ska synas" som de säger. Detta är oftast tyvärr ett felaktigt seende på profilkläder. 
Jo visst, i vissa fall är stora ryggtryck behövliga, som inom service och butik till exempel.
Men för kontorsbruk eller liknande rekommenderar vi oftast ett mindre tryck på "hjärtplats" fram på bröstet. Diskret men ändå så att det syns. Alltså ett väl avvägt, snyggt tryck.
Du kan välja att ha trycket i alla de färger som ingår i din logo, men ibland kan det även vara snyggt att ha en enfärgsvariant av logon.
Brodyr rekommenderar vi också i vissa fall, speciellt på skjortor. Det man ska tänka på när det gäller brodyr är att det blir mer "hårt" än tryck. Likaså är det inte lämpligt för små detaljer.

Är det dyrt med profilkläder med tryck? Många vill ha billiga profilkläder!

Det är inte dyrt med profilkläder är det enkla svaret. Varför?
Du får enhetliga kläder och dessutom din logo tryckt på varje klädesplagg. Din logo eller budskap kommer att exponeras under lång tid. Detta har ett mycket stort värde. Hur många nya kunder kommer du att få på grund av de nya snygga profilkläderna med ditt tryck?
Dessutom, som sagts förut, lägger du ned lite extra pengar på att köpa kvalité så kommer du att få profilkläder som håller längre och därmed exponeras längre. Alltså, enligt vår insikt, så är det billigt med profilkläder.

Är det något mer man ska tänka på när man beställer profilkläder?

Storlekar. Att alla får rätt storlekar på sina kläder. Du kan beställa provplagg från oss. Sedan ska du inte bara beställa ett plagg till varje medarbetare. Vi rekommenderar tre plagg, så att man har rimlig tid för att tvätta emellan användandet.
Dessutom, beställ alltid extra plagg om olyckan skulle vara framme och någon förstör sina kläder. Så att inte teamkänslan försvinner i.o.m. att inte alla har samma typ av kläder.
Och du, passa på att ta lite andra typer av kläder när du beställer, kanske några av de nu så populära huvtröjorna (hoddies), eller långärmade tröjor. Kan vara skönt när det blir kallare.

Ge bort t-shirts med tryck

Att ge bort t-shirts med tryck av logo eller budskap är effektiv marknadsföring. Exponeringen blir långvarig och i många olika miljöer.
Men det gäller att välja en t-shirt som folk vill använda, i rätt färg och med rätt placerat budskap. Vi vill ju att mottagaren av t-shirten med ditt tryck ska använda den dagligen och inte bara när den fejar med båten, eller hur?
Även här gäller att satsa på kvalité. Ju mer pengar du lägger ned på t-shirten - ju mer kommer den att användas. Och, detta ger mer exponering, mer reklam för din logo, mer genomslag för ditt budskap.

Vad använder Reklambutiken för tryckteknik?


screentryck på t-shirt
Screentryck på t-shirt i 1 färg

För tryck på kläder använder vi i första hand direkt screentryck, som på bild ovan. Hållbart och en relativt billig tryckteknik. För varje tryckfärg görs en s.k. schablon (eller tryckplåt om man så vill). Genom denna pressas färg ned på plagget. Färgen fixeras i värmeugn och blir tvätthärdigt.
På svåråtkomliga plagg använder vi s.k. transfertryck som egentligen är ett spegelvänt screentryck som görs på ett papper, och som genom värme pressas fast på plagget. På kepsar och mössor med tryck används alltid denna tryckteknik.
Många frågar om trycket håller?. Vi startade vår verksamhet 1985, och säljer på internet sedan 1996. Vi har mycket, mycket bred erfarenhet och kunnande så vi kan garantera dig ett proffesionellt tryck som håller länge, då vi genom åren har levererat miljontals plagg med ytterst få reklamationer.

Kepsar och Mössor är också bra och billiga profilkläder

en snygg mössa med 1-färgstryck
Mössa BEANIE 799, två-färgad, med stort enfärgstryck

När du står inför valet att skaffa profilkläder faller man ju oftast för kläder med tryck. Men glöm inte huvudet! Mössor med tryck och kepsar med tryck är också bra profilreklam. Utmärkt reklamplacering, rakt ovanför där man tittar i ansiktet. Vi erbjuder ett mycket stort sortiment som du under Mössor

Behöver du profilkläder snabbt?

Vi brukar för det mesta kunna ordna även mycket snabba leveranstider av profilkläder, om det finns tid i tryckeriet. Vissa tider på året är tryckeriet mer fullbelagt än andra.
Normal leveranstid är 2-3 veckor från godkänt korrektur. Kolla alltid med oss först hur snabbt vi kan leverera dina kläder med tryck.

Hur beställer man profilkläder från Reklambutiken?

Titta igenom vårt sortiment, välj dina kläder. Chatta med vår kundtjänst om du har frågor, eller ring, eller mejla. Vi finns där för dina frågor.
Du beställer via vår hemsida eller ringer in din beställning. Efter beställning får du ett ordererkännande, därefter ett korrektur med hur ditt tryck kommer att se ut. Först när du godkänt ditt korrektur sätter tryckprocessen igång.

Välkommen med din beställning!

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st