×
{{ count }}
På nätet sedan 1996
Filtrera produkter 0 produkter dolda

Påsar med tryck

All behöver vi väl någon gång en påse, att bära något vi köpt eller transporterar. Som företag, organisation eller förening kan man ha sina egna behov hur man använder en påse, men i regel brukar det vara som så att man vill ha en påse med tryck av något slag.
Vad ska man då välja?

Tygpåsar med tryck

Återanvändningsbara tygpåsar är perfekta att ha själva och att ge bort. Finns i en mängd olika utförande och material såsom PET och bomull. Stor tryckyta på båda sidor. Miljömässigt bra, går att använda mång gånger. Du finner vårt utbud under Tygpåsar med tryck och lite kraftigare tygkasssar under Övriga tygpåsar med tryck.

Papperspåsar med tryck

Papperspåsar är väl den klassiska transportpåsen egentligen, och har med de lite mer lyxiga present papperspåsarna tagit ett steg framåt, även om den klassiska bruna påsen fortfarande säljer bra. Exempel på lyxiga papperspåsar kan du se här. Söker du en enkel papperspåse med tryck och twistade handtag rekommenderar jag denna.
Och hela vårt sortiment av papperspåsar med tryck kan du se här

Plastpåsar med tryck

Plastpåsar ersätts mer och mer av papperspåsar, men våra plastpåsar med tryck finner du här. Vi har fler olika typer av plastpåsar, och flera olika storlekar. Vid större antal kan vi leverera plastpåsar i din egen storlek och utförande.

Postorderpåsar med tryck

Eller e-handelspåsar som det också kallas, är en nödvändighet om man sysslar med e-handel och säljer på nätet. Vi kan erbjuda flera lösningar och du finner våra postorderpåsar här.

Att tänka på när man beställer påsar med tryck

Ofta vill man ha tag i en billig påse med tryck, och det kan vara svårt att få ned priset om man inte är beredd att gå upp i antal. Detta gäller speciellt pappers och plastpåsar med tryck, och om man vill ha många färger i trycket, då startupp-kostnaderna för tryckplåtarna kan vara höga. Då kan det vara bättre att försöka gå ned i antal tryckfärger, och kanske upp i antal. På så så sätt får man ned styckpriset rejält. Och det kan också vara elegant att ha en t.ex. en vit påse med ett svart, rött eller grönt tryck (eller någon annan tryckfärg förstås).

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st