Profilprodukter och Reklamartiklar Påsar Tygpåsar med tryck

Tygpåsar med tryck

Tygkassar är ett väldigt bra och miljövänligt alternativ till plastpåsar och papperspåsar.
Tygpåsar har också betydligt längre livslängd, och därmed syns ditt reklambudskap också mycket längre. Vi säljer både den klassiska bomulls tygkassen med tryck i en eller flera färger, men även den miljövänliga Miljökassen som är i non woven, ett återvunnet miljövänligt PET material. 
Våra FAIRTRADE tygpåsar har blivit storsäljare då dessa är certifierad i enl. med internationella Fairtrade-kriterier för rättvisa löner och arbetsvillkor.
Köp dina tygpåsar med tryck från oss, till bra priser och trygga leveranser! 

Tygpåsar med tryck

Hos oss kan du välja bland en hel mängd olika tygkassar med tryck, i bomull och non-woven material. Hållbara, miljövänliga och snygga.
Finns i många olika färger och vissa modeller både med långa och korta handtag.

Hur stor är tryckytan på tygpåsarna?

Tryckytan framgår vid varje modell av tygpåse, oftast kan du använda nästan hela sidorna för tryck, både fram och bak. 
Detta ger utmärkta designmöjligheter att skapa din alldeles unika tygkasse med tryck!
Påsarna, förutom Tygkasse Design, trycks med screentryck så varje färg räknas som en tryckfärg.

Vilken tygpåse ska jag välja?

Våra bomullskassar Anaheim Tygkasse, Promo Tygkasse, Promo Lux Tygkasse och Tygkasse Populär är otroligt populära, då de finns i en mängd färger, och på Anaheim Tygpåse kan man välja avvikande färg på handtag.
Men vår största succé just nu är FAIRTRADE Tygpåsar som har blivit mycket populära då dessa är certifierad i enlighet med internationella Fairtrade-kriterier där rättvisa löner och arbetsvillkor krävs. FAIRTRADE EKO, en tygkasse med bälg, FAIRTRADE2, också med bälg, och FAIRTRADE1.
Många väljer också Tygkasse Design, som är i non-woven återvunnet PET material, där du kan designa hela kassen så som du vill. I fullfärgstryck, och du kan trycka bilder och raster.

Kan jag ge bort tygpåsar som profilprodukt?

Att ge bort tygpåsar med din logo eller budskap är en alldeles utmärkt idé. Ditt budskap syns oerhört bra, och länge om du väljer en tygkasse som ser attraktiv ut, och naturligtvis gör ett snyggt tryck. Du kan räkna med att den reklaminvestering du gör i tygpåsen får du igen många gånger om. Alltså, en tygpåse med tryck är en alldeles utmärkt reklamprodukt som giveaway!
Tryck up många tygpåsar och sprid ditt budskap och din logo!

Beställ dina tygpåsar med tryck online från ReklamButiken!

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy