×
{{ count }}
På nätet sedan 1996
Färg:
Pris: Nollställ
Märke: Nollställ
Sortera på:
Filtrera produkter

Tyvärr, inga matchande produkter!

Det finns tyvärr inga produkter som matchar filtret du valt. Prova justera filtret och försök igen.

Tygpåsar med tryck

Hos oss kan du välja bland en hel mängd olika tygkassar med tryck, i bomull och canvasmaterial. Hållbara, miljövänliga och snygga.
Finns i många olika färger och vissa modeller både med långa och korta handtag.

Hur stor är tryckytan på tygpåsarna?

Tryckytan framgår vid varje modell av tygpåse, oftast kan du använda nästan hela sidorna för tryck, både fram och bak. 
Detta ger utmärkta designmöjligheter att skapa din alldeles unika tygkasse med tryck!
Våra tygpåsar går att trycka med screentryck, transfertryck, heltäckande digital transfer och vissa modeller av tygpåse med eget tryck kan även sublimeras. 

Vilken tygpåse ska jag välja?

Vår bomullskasse Billig Tygpåse + | 180g/m2 Bomull | Korta handtag
är vår populäraste och billigaste tygpåse med tryck. 
Önskar du en tygpåse med eget tryck som finns i flera olika färger är även Tygpåse Cottonel Colour + | 140g/m2 Bomull | Långa handtag väldigt fin, populär och prisvärd.
 
Vi erbjuder även ett stort sortiment av tygpåsar som är Fairtrademärkta. Dessa är certifierad i enlighet med internationella Fairtrade-kriterier där rättvisa löner och arbetsvillkor krävs. 
 

Kan jag ge bort tygpåsar som profilprodukt?

Att ge bort tygpåsar med egen logo eller budskap är en alldeles utmärkt idé. Ditt budskap syns oerhört bra, och länge om du väljer en tygkasse som ser attraktiv ut och naturligtvis gör ett snyggt tryck. Du kan räkna med att den reklaminvestering du gör i tygpåsen får du igen många gånger om. Alltså, en tygpåse med tryck är en alldeles utmärkt reklamprodukt som giveaway!
Tryck upp många tygpåsar och sprid ditt budskap och din logo!

Lyft ditt varumärke med våra tygpåsar i bomull och canvas. Utforska olika storlekar, färger och kvaliteter som passar dina behov inom reklam, merch och promotion. Beställ miljövänliga påsar med din egen logotyp för att skapa ett varaktigt intryck.

Vår kollektion sträcker sig från lätta reklampåsar på 100g/m2 till kraftiga och lyxiga alternativ 500g/m2. Oavsett om du letar efter en snygg giveaway eller en hållbar merch-lösning har vi den perfekta tygpåsen för dig.

Särskilj ditt varumärke med egendesignade tryck på våra högkvalitativa påsar. Välj rätt storlek, från kompakt till rymlig, och den perfekta färgen för att komplettera din logotyp. 

För de som värnar om hållbarhet erbjuder vi stolt även fairtrade-bomull. Höj nivån på dina marknadsföringsinsatser med miljömedvetna val. Förstärk din varumärkessynlighet med ett utbud av anpassningsbara bomulls- och canvasväskor – ett smart val för företagsmarknadsföring och reklamstrategier.

Beställ tygpåsar med tryck online.

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st