×
{{ count }}
På nätet sedan 1996

Om oss - Reklambutiken i Sverige AB

Vi har sedan 1985 levererat profilreklam med tryck till små som stora företag, stat, landsting och kommuner,organisationer och föreningar över hela landet. För oss är alla kunder lika viktiga.

Sedan 1996 finns vi på internet, och har med vår hemsida www.ReklamButiken.com blivit en av Sveriges största och mest respekterade reklamsajter, där vi framgångsrikt säljer många olika profilprodukter och profilkläder inom ett brett spektra.

Vi är ett helägt familjeföretag med väl genomarbetade rutiner, stor och gedigen erfarenhet och kunskap inom trycktekniker samt alla de reklamartiklar vi säljer.
Vi sätter en speciell ära i att leverera bra produkter och hålla leveranstider. Detta har medfört att vi fått många, många, nöjda och återkommande kunder genom åren, och därför kan vi lämna mycket goda referenser.

Vi vill att vår framgång, ska återspegla sig i vår prissättning till Dig som kund. Av det skälet försöker vi i all vår prissättning hålla så låga priser som möjligt, men utan att tumma på kvalitén. Det senare är mycket viktigt då det tyvärr florerar produkter med mycket dålig kvalité inom vår bransch.

Vi letar aktivt efter miljömässigt bra produkter som vi kan erbjuda våra kunder. Vi tänker även på miljön när det gäller våra transporter och försöker alltid aktivt välja det miljömässigt bästa transportsättet.
Vi är medlemmar i El-Kretsen för återvinning av elektronik.

Vi hoppas givetvis att Du väljer oss som Din leverantör av profilprodukter, så som så många andra företag har gjort. Vi är övertygade att detta är ett bra val, och ser fram emot att få erbjuda Dig produkter och service av hög klass.

Välkommen som kund hos oss Du också!

___________________________________________________________________________________
ReklamButiken i Sverige AB, Norra Slottsgatan 5  2tr, 80320 Gävle, Tel. 026-495 77 00
Org.nummer: 556706-7102 Reg.för mervärdesskatt: VAT SE556706710201
Vi innehar F-skattebevis

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st