×
{{ count }}
På nätet sedan 1996
Färg:
Märke: Nollställ
Sortera på:
Filtrera produkter

Tyvärr, inga matchande produkter!

Det finns tyvärr inga produkter som matchar filtret du valt. Prova justera filtret och försök igen.

Du kan få din reflex med tryck i egen form

Om du inte finner någon form som passar bland våra standardformer, kan du beställa en reflex i egen form,  t.ex. formad som din logo, symbol eller liknande, se Mjukisreflex specialform.

Hårda Prismareflexer eller Mjukisreflex?

Den klassiska prisma reflexen (hård) minns säkert de flesta. Den finns i standardformer, och kan inte beställas i specialform. Många gillar denna typ av reflex då den ger mer intensiva reflexer och ditt tryckta budskap syns bra även på dagen.
Mjukisreflexer har blivit otroligt populära eftersom de går att köpa i många olika former och går att göra i egen form. De är mjuka att ha i fickan.

Reflex stickers

Självhäftande reflexstickers som du kan fästa på olika underlag. Går att få i egen form.  Reflexstickers är mycket tjockare än vanliga stickers. Levereras på ark.

SlapWrap, CE-godkänd rull-reflex med tryck

Reflexen du "slår" runt armen eller benet så fäster den.  Att ha reflexen långt ned, runt vtisten är perfekt då det är där billampor når först, så avståndet man syns på ökar avsevärt. SlapWrap har en stor tryckyta på en sida där du kan trycka logo eller slogan i en eller flera färger. Du kan välja flera bakgrundsfärger på den, eller göra en egen. SlapWrap med tryck är en perfekt reflex att ge bort på mässor eller liknande. Våra SlapWrap är CE och EN 13356-godkända vilket betyder att de uppfyller de krav som uppställts när det gäller utförande och reflekterande yta. Du finner SlapWrap med tryck här

Reflexer med tryck är en bra profilprodukt

Genom att ge dina kunder och anställda en reflex med tryck visar du omsorg om dem. Att bära reflex eller inte bära reflex en mörk höstdag kan vara stor skillnad hur mycket man syns. Det kan till och med göra att man blir skadad i trafiken.
Så ge din akunder och anställda reflexer. Tryck din logo eller slogan. De kommer att bli mycket tacksamma över sina reflexer.

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st