Profilprodukter och Reklamartiklar Reflexer

Reflexer med eget tryck - Mjuk reflexer

Reflexer med tryck i alla former, mjuka reflexer och hårda prismareflexer. Även reflex stickers.

Du kan få din reflex med tryck i egen form

Om du inte finner någon form som passar bland våra standardformer, kan du beställa en reflex i egen form,  t.ex. formad som din logo, symbol eller liknande, se "Mjukisreflex specialform".

Hårda Prismareflexer eller Mjukisreflex?

Den klassiska prisma reflexen (hård) minns säkert de flesta. Den finns i standardformer, och kan inte beställas i specialform. Många gillar denna typ av reflex då den ger mer intensiva reflexer och ditt tryckta budskap syns bra även på dagen.
Mjukisreflexer har blivit otroligt populära eftersom de går att köpa i många olika former och går att göra i egen form. De är mjuka att ha i fickan.

Reflex stickers

Självhäftande reflexstickers som du kan fästa på olika underlag. Går att få i egen form. Levereras på ark.

Godkända reflexer

Våra reflexer med tryck uppfyller Europeisk standard EN13356.  Det är mycket viktigt att du kontrollerar att dina reflexer du köper är godkända och har en bra reflexförmåga. Kom också ihåg att reflexer är en "färskvara" och förlorar sin reflexförmåga med tiden, så en reflex som är några år bör kasseras och ersättas med en ny.
Köp reflexer med tryck från REKLAMBUTIKEN!

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy