×
{{ count }}
På nätet sedan 1996

Nyckelband

Nyckelband med egen logga är den perfekta lösningen för mässor och evenemang. Med över tre miljoner levererade nyckelband är vi ledande experter på tryckta nyckelband, redo att leverera högkvalitativa produkter som möter dina önskemål.

Vi erbjuder ett stort sortiment av flera olika typer och kvalitéer av nyckelband, olika bredder och leveranstider (standard, express, superexpress).

Färg:
Sortera på:
Filtrera produkter

Nyckelband med tryck

ReklamButiken var bland de första profil reklamföretagen att sälja nyckelband i Sverige. Sedan dess har vi sålta massor av nyckelband, och det fortsätter att vara en mycket populär profilprodukt.
Kanske mest använt vid mässor och event, men även mycket praktisk att ha passerkort eller tag i.

Vad är nyckelband?

Ett band, ofta i polyester och 2cm brett, som har en krok nedtill. Ett säkerhetsfäste i nacken som löser ut rekommenderar vi också. I kroken, som kan öppnas, kan man fästa nycklar, passerkort,tags etc.
Olika tillbehör kan köpas till så som plastickor, metalklämma, snabbfäste, jojo för id-kort med mera.
Nyckelband kallas även logoband, en del använder engelska namnet lanyard, har även hört uttrycket logosnöre....

Finns det olika typer av nyckelband?

Ja det finns det. Det vanligaste bandet som vi kallar Nyckelband Standard, är i polyester och där kan bandet färgas in i valfri färg, och runt hela bandet kan vi trycka din logo eller budskap/slogan i en eller flera färger.
Inga bilder eller raster kan tryckas då nyckelbandet trycks i screentryck. Detta band kan vi vid behov även leverera extra snabbt på under en vecka, vi kallar det då Nyckelband EXPRESS.
Ett band som blivit mycket populärt på senare tid är det Digitaltryckta nyckelbandet Fullfärg. Här kan du använda hela din fantasi och trycka obegränsat antal färger, men text och bilder på båda sidor om nyckelbandet. Undvik dock för små detaljer då det är tyg vi trycker på. Bandet är slätare och mjukare än nyckelband standard.
Nyckelband Tubvävt är ett smalare band, ofta 1cm och vävt som en strumpa och sedan ihoppressat platt. Ger ett diskretare intryck, men i och med att stickningen är lite kraftigare och bandet är så smalt är det svårt att trycka mindre detaljer. Men har man ett tryck med större text rekommenderas även detta band.
Vi har även några andra typer av band, ett med ett standardnyckelband i botten och sedan påpressad reflexyta där man trycker sin logo eller budskap. Detta kallar vi Nyckelband Reflex, och ett annat med med ett påsytt band som vi kallar Nyckelband med påsytt band. Det senare blir ett grövre band, som inte hänger lika bra som det andra typerna av nyckelband.

Vi ska ha ett event där vi behöver ID kort, vilket nyckelband ska jag välja?

Det fungerar med ett vanligt standardband med id-kortsficka, men behöver du ett lite större kort rekommenderar vi vårt Nyckelband Ackreditering som har dubbla krokar, en i vardera ände av nyckelbandet. Detta gör att plastfickan med din id-handling hänger fint.
Nyckelbandet kan tryckas på samma sätt som Nyckelband Standard, och färgas i valfri färg.

Hur beställer jag nyckelband?

Välj typ av nyckelband på vår hemsida, skicka med logo eller det du vill ha tryckt och beställ i vår webbshop. Eller ring oss och beställ. Du kommer att få ett ordererkännande och korrektur för godkännade.

Hur lång tid tar det att få ett nyckelband med tryck?

Normal leveranstid är 3-4 veckor från godkänt korrektur. Har du extra bråttom, se vårt Nyckelband Express .

Kan man lita på att trycket och nyckelbandet blir bra?

Vi startade 1985, finns på nätet sedan 1996, och vi har sålt många, många nyckelband med tryck. Vi kan nyckelband. Vi garanterar dig ett proffsigt nyckelband med proffsigt tryck. De leverantörer vi använder, har vi använt länge och vi vet att de levererar bra kvalité.
Varje vecka levererar vi massor av nyckelband över hela landet, just nu går det iväg till bl.a. Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Västerås, Örebro, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Umeå, Lund, Borås, Eskilstuna, Gävle, Sundsvall, Halmstad

Köp dina nyckelband med tryck från ReklamButiken!

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st