Profilprodukter och Reklamartiklar Mässa & Event Nyckelband & Logoband Nyckelband med integrerad jojo
För att ge pris på den här produkten måste vi skicka en offert till dig. Inkludera upplaga och antal tryckfärger så återkommer vi med pris.

Klicka här för att kontakta oss.

Prisförfrågan

Tack för att du kontaktar oss! Vi återkommer strax!

Nyckelband med integrerad jojo

Snyggt nyckelband med tryck som har en integrerad jojo i bandet!   Jojon har en plastflärp för fäste av ID-kort / monternummer på mässan etc. 
Vid order om 100-300 st nyckelband finns jojon i svart, vid order över 300 st kan vi färga in jojon i valfri färg, exempelvis matchande färgen på bandet som blir riktigt snyggt. 
Vi trycker sedan din logga eller symbol på jojon (om så önskas).

Eftersom jojon integreras i nyckelbandet är det inte möjligt att välja till någon krok eller ett mobilsnöre på detta nyckelband. Däremot går det bra att välja till säkerhetsfäste, snabbfäste och andra tillbehör som finns i tillvalslistan till höger. 

Utan extra kostnad färgar vi in bandet i en valfri färg som du väljer från en PMS-karta, eller från vår PMS-karta här. 

Vår leveranstid som standard är 10-15 arbetsdagar, möjlighet till expressleverans 7-10 arbetsdagar finns dock! Om du har bråttom - tveka inte att kontakta oss så återkommer vi med besked om just din leveranstid fungerar. 

Artikelnummer: S-3456
Färger:   egen färg

Färgrutorna är ungefärliga och färgen på produkten kan skilja sig mot vad som visas här. Beställ gärna ett prov av produkten om färgen är kritisk.

Längd: 900 mm
Material: Polyester och jojo i plast

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy