Nyckelband med integrerad jojo

För att ge pris på den här produkten måste vi skicka en offert till dig. Inkludera upplaga och antal tryckfärger så återkommer vi med pris.

Klicka här för att kontakta oss.

Prisförfrågan

Tack för att du kontaktar oss! Vi återkommer strax!
Profilprodukter och Reklamartiklar Nyckelband & Logoband Nyckelband med integrerad jojo

Snyggt nyckelband med tryck som har en integrerad jojo i bandet!   Jojon har en plastflärp för fäste av ID-kort / monternummer på mässan etc. 
Vid order om 100-300 st nyckelband finns jojon i svart, vid order över 300 st kan vi färga in jojon i valfri färg, exempelvis matchande färgen på bandet som blir riktigt snyggt. 
Vi trycker sedan din logga eller symbol på jojon (om så önskas).

Eftersom jojon integreras i nyckelbandet är det inte möjligt att välja till någon krok eller ett mobilsnöre på detta nyckelband. Däremot går det bra att välja till säkerhetsfäste, snabbfäste och andra tillbehör som finns i tillvalslistan till höger. 

Utan extra kostnad färgar vi in bandet i en valfri färg som du väljer från en PMS-karta, eller från vår PMS-karta här. 

Vår leveranstid som standard är 10-15 arbetsdagar, möjlighet till expressleverans 7-10 arbetsdagar finns dock! Om du har bråttom - tveka inte att kontakta oss så återkommer vi med besked om just din leveranstid fungerar. 

  • Artikelnummer S-3456

  • Färger: egen färg

  • Längd: 900 mm

  • Material: Polyester och jojo i plast

Andra produkter som liknar Nyckelband med integrerad jojo

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy