Profilprodukter och Reklamartiklar Muggar

Muggar med tryck

Muggar med tryck är en utmärkt produkt till företaget, men också en bra profilprodukt och giveaway vid t.ex. mässor, då i en snygg förpackning .
Reklammuggar har så stort användningsområde och exponerar din logo utmärkt.

Pappersmuggar med tryck är perfekt på mässan eller eventet.

Till Ert eget fika, på mässan eller som en uppskattad gåva i en elegant presentförpackning, är stengods- eller porslinsmuggar med tryck perfekt .

Den nu så populära emaljmuggen erbjuder vi i flera modeller och färger.

Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av olika muggar med tryck, med alltifrån enkla pappers- och plastmuggar till exklusiva färgade porslinsmuggar.

Stengodsmugg rekommenderas till dig som ska ge bort muggen i present och kanske vill ha en lite billigare mugg.
Porslinsmuggen är för dig som ska använda muggar i restaurangen, i storköket m.m där ofta storköks-diskmaskiner används med högre temperaturer. 

Köp muggar med tryck - En bra profilprodukt för ditt företag, organisation eller förening

Praktiskt användbar, dessutom en bra profilprodukt, vad kan vara bättre? Muggar med tryck ger dig mycket för pengarna. Länge. De tål många diskar och håller sig fräscha länge. Så att din logo syns länge, länge.

Vilken mugg med tryck ska jag välja?

Just nu är utan tvekan emaljmuggen med tryck jättepopulär. Det är en retroprodukt som har kommit tillbaka starkt. Den har en skön stark yta och ger ett annorlunda snyggt intryck.

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy