×
{{ count }}
På nätet sedan 1996
Filtrera produkter 0 produkter dolda

Mössor och kepsar - med tryck

mössor, kepsar och hattar med tryck

Söker du en perfekt profilreklam eller en del av dina profilkläder, som ger dig mycket exponering under lång tid, dessutom billig, så är kepsar med tryck och mössor med tryck själjvklara favoriter. Du får ditt tryck placerat precis där alla tittar, lite ovanför ögonen och med tillräcklig tryckyta för att ditt budskap ska komma fram.

Ge bort en snygg mössa, keps eller bandanas med tryck

Hur mycket din mössa kommer att användas beror givetvis på kvalitén och utseendet, att "den sitter rätt". Lägg därför ned lite extra energi när du gör ditt val av keps eller mössa.

Ska jag välja keps eller mössa som en del av mina profilkläder?

För några år sedan var det självklara att man tryckte upp kepsar med sitt tryck, nu har det svängt så att mössor med tryck är den stora grejen - även sommartid. Så vår rekommendation är att om du tvekar så välj att köpa mössor med tryck.

Jag vill ha många och billiga kepsar och mössor!

Många av våra kunder säger så. Vårt svar brukar bli att satsa på några färre och kvalité om inte budgeten räcker, eller försök öka budgeten. Kvalité och utförande på mössan eller kepsen ökar användandet betydligt. Annars kan risken finnas att den inte används alls.

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st