Profilkläder med tryck eller brodyr Mössor Mössor

Mössor

Alla mössor med tryck eller brodyr - Beanie - Sotarn

Vi erbjuder ett stor sortiment av mössor med tryck. Vissa modeller av mössor är också lämpliga för brodyr. Vi testar alla mössor innan vi tar in dem i vårt sortiment så att de uppfyller våra hårda kvalitétskrav.
Många kunder vill ha stora tryck på sina mössor, men inte alla modeller är lämpliga för detta beroende på töjning i materialet eller sömmar som ligger fel placerade. Fråga oss om råd när du vill ha mössor med tryck som är extra stort.  Mössor som är utmärkta för stort tryck kan du även se ett pristillägg i vår tillvalslista på varje produktsida.
Om du önskar en speciell mössa med tryck av en stor logo / budskap hjälper vi dig att ta fram ett förslag och pris, tveka inte att kontakta oss för mer inormation.

Brodyr ska man i allmänhet hålla mindre än tryck, då brodyr blir mer fast och kan kännas  strävt och tungt att ha på sig om det blir för stort omfång. Undvik därför stora sammanhängande ytor i brodyr.

Nu kan vi även märka dina mössor med logo med ett vävt märke eller broderat märke! Ett snyggt, modern alternativ till klassiska tryck eller direktbrodyr.

Kolla alltid med oss när du behöver mössor med tryck eller brodyr, vi kan detta sedan 30 år så du kan vara säker på att få en bra mössa med logo.