×
{{ count }}
På nätet sedan 1996
Färg:
Pris: Nollställ
Märke: Nollställ
Sortera på:
Filtrera produkter

Mössor med tryck - en eftertraktad profilreklam

Vi får ofta frågan vilken typ av alla profilkläder och profilreklam man ska välja om ens logo ska synas extra bra, och det ska vara billigt. Mössor med tryck blir ofta vårt svar. Sköna att ha på sig och använda, dessutom med en alldeles fantastiskt placering av logo, strax ovanför ansiktet.

Vilken modell av mössa ska jag välja?

Vår mössa Sture och mössa Beanie är mycket populära, den klassiska vålåmössan med tofs tilltalar många. Mössa Sotarn som man broderar på är också populär. Du finner många modeller här på vår sida som vi kan lägga ditt tryck eller brodyr på.

Kan jag få stort tryck på min mössa?

Många kunder vill ha stora tryck på sina mössor, men inte alla modeller är lämpliga för detta beroende på töjning i materialet eller hur sömmarna ligger placerade. Fråga oss om råd när du vill ha mössor med tryck som är extra stort. 

Hur stor kan min brodyr på mössan bli?

Brodyr ska man i allmänhet hålla mindre än tryck, då brodyr blir mer fast och kan kännas  strävt och tungt att ha på sig om det blir för stort. Undvik därför stora sammanhängande ytor i brodyr.

Kan man märka mössorna med annat än tryck och brodyr?

Ett vävt märke eller broderat märke är också ett märk-alternativ till klassiska tryck eller direktbrodyr. Blir ett mindre exklusivt märkval som tilltalar många.

Har ni fler modeller av mössor?

Kolla alltid med oss när du behöver mössor med tryck eller brodyr, vi kan detta sedan 30 år så du kan vara säker på att få en bra mössa med logo. 

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st