×
{{ count }}
På nätet sedan 1996
Färg:
Pris: Nollställ
Märke: Nollställ
Sortera på:
Filtrera produkter

Välkommen till Reklambutikens urval av Årets julklapp 2020!  Här hittar du alla våra företagsjulklappar.
 
Letar du efter en speciell julklapp som du inte hittar på vår hemsida eller i en speciell färg - tveka då inte att kontakta oss så hjälper vi dig med ett förslag på en julklapp till anställda och kunder som passar dig!
Som vanligt hjälper vi även till med inslagning, julkort, tryck av logga, julkort med tryck till dina julklappar till anställda och / eller distrubition ut till dina mottagare av julklapparna - allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig.

.

Julgåva till anställda är avdragsgill


Kostnaden för julgåvor till anställda är avdragsgill för arbetsgivaren om värdet inte överstiger 450 kronor inklusive moms.  Detta gäller även gåva till styrelseledamöter.  Notera att frakten räknas inte in i totalbeloppet, det är kostnaden för gåvan som inte för överstiga 450 kr. Om du håller dig inom beloppsgränsen får företaget lyfta moms och dra av kostnaden för julklappen. 

Självklart är det inget krav att du måste ge dina anställda en julklapp, men det är ett fint sätt att visa din uppskattning på och framförallt efter ett jobbigt år under 2020. 
 


"Coronagåvan"
 

Under perioden 1 juni 2020 till 31 december 2020 gäller en tillfällig skattefrihet för gåvor från arbetsgivaren upp till ett värde på 1 000 kronor per anställd. Detta gäller utöver de möjligheter att ge skattefria gåvor som redan tidigare funnits, exempelvis julgåvor. Beslutet träder i kraft 1 juni och gäller för gåvor som lämnas från 1 juni till och med 31 december 2020.
Källa: Skatteverket.se

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st