×
{{ count }}
På nätet sedan 1996
Färg:
Pris: Nollställ
Sortera på:
Filtrera produkter

Tygmärken och Pins av din logo

Skillnaden mellan reklamknapp och metallmärke / pins, är att reklamknapp / kampanjknapp består av ett runt plåtmärke i en förutbestämd storlek, 25-32-38-56 eller 78 mm, där budskapet trycks på ett papper, och det läggs en tunn plastfilm ovanpå. På baksidan är en säkerhetsnål eller en magnet i två delar, den ena innanför din väska eller din tröja och den andra är fastklistrad på dina kampanjknappar.

Ett pins eller metallmärke som det också kan kallas görs på ett helt annat och mer avancerat sätt och är i allmänhet mycket mindre, från 16 mm upp till 20mm brukar vara en vanlig storlek, även om mindre och större storlekar naturligtvis går att göra.
Ditt pins trycks eller präglas i en eller flera färger. Material kan vara till exempel svart, silver eller guldfärgat.

Tryck billiga reklamknappar, slipsnål med företagslogga, brosch egen design, kavajnål med tryck, valknappar, badge egen design, pins med logo och andra reklamprodukter med logga från reklambutiken.

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st