Profilprodukter och Reklamartiklar Mässa & Event Namnbrickor

Namnskyltar med tryck för företag och vård

Namnskyltar är ett måste i vissa yrken t ex vården. Köp din namnbricka hos oss. Vi har ett stort urval namnskyltar / namnbrickor.
Du kan få med tryck av logo och / eller text, och på nästan alla våra namnskyltar kan du också få gravyr av namn.
Kom ihåg att beställa några extra blanka otryckta namnbrickor när du beställer om någon skulle tappa bort sin namnbricka eller om någon kanske glömmer den hemma så är det skönt att ha ett par stycken namnskyltar i reserv på lagret!

Vi har många olika typer av namnbrickor med tryck och namnskyltar med gravyr. Allt från väldigt billiga namnbrickor med tryck , namnskyltar plast med tryck, till lite mer exklusiva i aluminium i guld och silver.
Som standard levereras din namnskylt med nål på baksidan men du kan också välja till exempelvis en namnskylt magnet.
Även olika typer av etuier finns att välja mellan. Du ser på varje produkt vilka tillbehör som finns tillgängliga på just den namnskylt!

Hos oss hittar du också namnskyltar med namntejp.
Namntejpen till namnbrickorna med namntejp gör du enklast själv i en vanlig dymo apparat. Namnbrickorna tar bredder på tejpen om 9 mm och 12 mm. Tanken med en namnbricka med namntejp är att det ska vara lätt att byta namn och det ska gå snabbt, om du av någon anledning har mycket personal som kommer och går, vid t.ex säsongsevenemang. Då river du bort namnet på brickan och sätter dit ett nytt namn som du skrivit ut på dymoapparaten på namnbrickan!

Namnskylt - Namnbricka - Militärklämma

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy