×
{{ count }}
På nätet sedan 1996
Färg:
Pris: Nollställ
Sortera på:
Filtrera produkter

Tyvärr, inga matchande produkter!

Det finns tyvärr inga produkter som matchar filtret du valt. Prova justera filtret och försök igen.

Namnskyltar - Namnbrickor

Namnskyltar är ett måste i vissa yrken t ex vården och vårdpersonal, men även andra yrkesområden använder i stor utsträckning namnskyltar vid t.ex. besök hos kunder, i butiker och försäljning samt andra sammanhang man representerar sitt företag, organisation, skolor eller förening. Också inom events, mässor och utställningar används det mycket.

Stort sortiment av namnskyltar

Hos oss kan du välja bland ett brett sortiment av namnskyltar i olika material, så som trä, plast eller metall. De finns i många olika färger samt guld, silver och borstad aluminium. Du kan få din logo tryckt i en eller flera färger, samt på de allra flesta modellerna även få namn graverat.

Tillbehör

Som standard levereras namnbrickorna med nålfäste, men du kan genom tillval välja magnetfäste standard, som är i två delar med en del monterad på namnbrickan, och det andra löst som du sätter på baksidan av t.ex. tröjan som du ska ha namnbrickan på. Den andra typen av magnetfäste är ett clips som passar bra om du ska ha namnbrickan i t.ex. ett kavajuppslag.

Namnbrickor med namntejp

En ofta efterfrågad ryp av namnbricka är den med lätt utbytbar namntejp. Den har vi i flera utföranden. Dessa namnbrickor är perfekta att beställa många av på en gång med din logo tryckt, som du efterhand märker med personnamn med en egen dymo-apparat.

Att tänka på när du beställer namnskyltar

Beställ gärna några extra namnskyltar med din logo, men utan namngravyr som du kan använda om de ordinarie namnbrickorna tappas bort, eller till extrapersonal.

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st