×
{{ count }}
På nätet sedan 1996
Färg:
Pris: Nollställ
Sortera på:
Filtrera produkter

Beachflaggor

Beachflagga, en riktig storsäljare! Beställ din beachflagga med reklamtryck, välj om du enbart vill ha din beachflagga med logo eller om du kanske vill ha din beachflagga med bild / ett heltäckande motiv. Oavsett vad du väljer ingår det i priset! Välj sedan tillbehör till din beachflagga / strandflagga, så som markspett som är roterbart eller ett billigare alternativ som markspett som inte är roterbart. Det finns även olika kryssfötter för inomhusbruk eller kraftigare fötter som vattenbehållare. 
Du väljer också höjd och modell / form på din beachflagga med reklamtryck.
En beachflagga med tryck är en oerhört tacksam produkt p.g.a just dess stora användningsområde. Med rätt fot och med rätt höjd kan du använda den inomhus på t.ex mässa eller på kontoret, välj till en kraftigare fot då kan du använda den utomhus i skidbacken, välj ett markspett till din beachflagga så kan du ha den utanför din butik. 

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st