Profilprodukter och Reklamartiklar Mässa & Event Beachflaggor Beachflagga i egen design

Beachflagga i egen design

{{ accessory.name }}
{{ accessory.name }}
För lågt antal {{ accessory.quantityPrice|price }} kr Vald
Pris {{ calculation.product|price }}/st
{{ accessory.name }} {{ accessory.quantityPrice|price }}/st
Märkning {{ calculation.print.price|price }}/st
Startkostnad {{ calculation.print.start_cost|price }}
Totalt {{ total|price }}
Frakt tillkommer. Alla priser är exklusive moms
{{ errorMessage }}
Offertförfrågan

Produkten har lagts i kundvagnen!

Du kommer till kundvagnen och kan se totalsumma genom att klicka på knappen nedan eller kundvagnssymbolen längst upp på sidan till höger.

Gå till kassan

Beachflagga i egen design

Beachflaggor med tryck är en populär typ av flagga. Många använder beachflaggor t.ex. vid företagsentrén eller entrén till sommarcaféet. Beachflaggor används mycket vid mässor och events p.g.a. att de är så lätta att transportera och sätta upp, din beachflagga kan också används för reklamändamål vid strandaktiviteter och vinterskidåkning. Denna reklamflagga kallas även för strandflagga eller beach flag. Köp din beachflagga med reklamtryck från oss, vi har levererat beachflaggor med eget tryck sedan 2005.
Beachflaggan monterar du mycket enkelt, stick in stängerna i varandra och för in stången i flaggans kanal. Avsluta med att sätta stången på foten. Till din beachflagga väljer du själv vilken typ av stång du önskar samt vilken fot. Du kan också välja till en väska med bärrem till din beachflagga som vi rekommenderar. Alls dessa tillbehör ser du i tillvalslistan ovanför prislistan. 

Köp en beachflagga med tryck idag!


I priset ingår tryck i obegränsat antal färger på din beachflagga. Designa din beachflagga precis som du vill, använd fotografier och färger precis som du vill. Beachflaggor trycks på en stark polyesterväv som har cirka 90% genomsläpp av färgen (på andra sidan av beachflaggan).
Eftersom det finns flera olika tillval av fötter, olika stänger etc. har vi valt att lägga upp grundpriset som är för endast beachflaggan med tryck. Du adderar sedan till vilka tillbehör och vilken stång du önskar.

Den vanligaste stången är i stål, den vanligaste foten är X-fot med rotator. Bärväska rekommenderas så att du håller koll på alla tillbehören. Om du väljer bärväska levereras varje set i en varsin väska.

 

Artikelnummer 5302
Färger   egen färg
1 st 3 st 5 st 10 st
Pris/st flagga XS (1,65 meter) 790,00 625,00 470,00 445,00
Pris/st flagga S (2 meter) 810,00 645,00 490,00 465,00
Pris/st flagga M (3 meter) 1 030,00 865,00 650,00 625,00
Pris/st flagga L (4 meter) 1 250,00 1 085,00 830,00 805,00
Pris/st flagga XL (4,3 meter) 1 950,00 1 785,00 1 050,00 1 025,00
4-färgstryck 0,00 0,00 0,00 0,00

Recensioner

Beachflagga

  Star-Riders Sweden i Skarpnäck

väldigt bra tyck !

Beach Flag

  Stefan Lybert i Upplands Väsby

Bra produkt som ger klubben ett fräscht ansikte utåt, och fyller en mycket bra funktion för oss ute på tävlingar m.m.

Beach flag

  Lennart Dahlblom i Kristianstad

Det blev enligt förväntningarna. Snyggt och proffsigt gjort. Kunde följa med ett "liten" bruksanvisning, hur man fäster linan på ett bra sätt.

Synlig men lätt att blåsa omkull

  Sirkka-Liisa Bergkvist i Östahmmar

Jag beställde den största flaggmodellen. Flaggan är trevlig och syns väl. Jag beställde en fot till flaggan som ska stickas i jorden och i den stoppar man flaggstången. Det blir ganska mycket tryck på flaggan om det blåser och "foten" pressas i sidled. Vi fick resa upp flaggorna då och då. Annars tycks flaggan vara stabil och rejäl.

Beachflagga-betyg

  Väsby OK i Upplands Väsby

Funktionellt så fyller den sin uppgift MYCKET bra!!! Syftet med vår flagga är ju att "annonsera ut" klubbens samlingsplats på orienteringstävlingar, och första skarpa testet blev Oringen-veckan i Sälen! Syntes hur bra som helst, och lätt ta ta med och sätta upp!!! Vad kvalitén anbelangar så får vi återkomma på den, vi har bara haft den sedan Juli!