Profilprodukter och Reklamartiklar Företagsjulklappar Julgodis, julkorgar och chokladaskar

Julgodis - Julklappar företag

Årets julgodis 2017 är här! Iår hittar du många klassiker bland vårt julgodis online så som tomteskum, julkorg godis, pepparkaksburk med tryck. Pepparkakorna levereras i snygga plåtburkar med tryck av valfritt motiv eller med ett standardmotiv och med din logo.  
Vår absolut populäraste julklappar till anställda är vår snygga julkorg med godis som nu även utökats med en billig julkorg företag som vi fyller med goda pralinkulor fylld med nougat, vit choklad med nougat samt mjölkchoklad med nougatkrisp.

Alla våra julklappar till anställda kan vi skicka ut direkt till dina anställda, kunder och leverantörer. Allt du behöver göra för att få ut ditt julgodis till anställda, kunder och leverantörer är att skicka oss en adresslista och vi löser sedan resten! Vi skickar din julklapp till personal och kunder över hela landet som Malmö, Stockholm, Uppsala, Luleå, Umeå, Sundsvall, Göteborg, Borås mf.l och även utrikes till t.ex Norge, Danmark, Tyskland, Spanien, Finland, Island, Grekland mf.l

Krydda dina gåvor till anställda med ett fins julkort med tryck av logo eller i en helt egen design. Kostnad för detta ser du på respektive produkt under "tillvalslistan". 
Du kan där även välja till om du önskar din julgåva till anställda med eller utan inslagning. 

Bläddra gärna runt bland våra olika företagsjulklappar och tveka inte på att höra av dig till oss om det är en specifik företagspresenter du letar efter om du vill ha lite tips på julklappar som passar just din mottagare.

Vi har sålt julgodis, julkorg, pepparkaksburkar och andra julklappar till anställda på nätet sedan 1996 och vill våga påstå att detta är vi proffs på! Testa oss du också! 

 

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy