×
{{ count }}
På nätet sedan 1996
Färg:
Pris: Nollställ
Sortera på:
Filtrera produkter

Vår absolut populäraste julklappar till anställda är våra snygga julkorgar med godis som nu även utökats med en andra julkorgar. Dessa vi fyller med goda pralinkulor fylld med nougat, vit choklad med nougat samt mjölkchoklad med nougatkrisp.

Alla våra företagsjulklappar kan vi skicka ut direkt till dina anställda, kunder och leverantörer. Allt du behöver göra är att skicka oss en adresslista och vi löser sedan resten! Vi skickar din julklapp till personal och kunder över hela landet.

Krydda gärna dina julgåvor med ett fint julkort med din logo, eller i en helt egen design. Kostnad för detta ser du på respektive produkt under "tillvalslistan". 
Du kan där även välja till om du önskar din julgåva med eller utan inslagning. 

Bläddra gärna runt bland våra olika företagsjulklappar och tveka inte att höra av dig till oss om det är en specifik företagspresenter du letar efter om du vill ha lite tips på julklappar som passar just din mottagare.

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st