Profilprodukter och Reklamartiklar Företagsjulklappar Julgodis, julkorgar och chokladaskar

Julgodis 2018

Årets julgodis 2018 är här och i år hittar du många klassiker bland vårt julgodis online så som tomteskum, julkorg med godis och pepparkaksburk med tryck. Dessa levereras i snygga plåtburkar med tryck med valfritt motiv eller med ett standardmotiv och med din logo.  

Vi har sålt julgodis, julkorg, pepparkaksburkar och andra julklappar till anställda och kunder på nätet sedan 1996 och vill våga påstå att detta är vi proffs på! Beställ dina julgåvor från Reklambutiken!


Vår absolut populäraste julklappar till anställda är våra snygga julkorgar med godis som nu även utökats med en andra julkorgar. Dessa vi fyller med goda pralinkulor fylld med nougat, vit choklad med nougat samt mjölkchoklad med nougatkrisp.

Alla våra företagsjulklappar kan vi skicka ut direkt till dina anställda, kunder och leverantörer. Allt du behöver göra är att skicka oss en adresslista och vi löser sedan resten! Vi skickar din julklapp till personal och kunder över hela landet.

Krydda gärna dina julgåvor med ett fint julkort med din logo, eller i en helt egen design. Kostnad för detta ser du på respektive produkt under "tillvalslistan". 
Du kan där även välja till om du önskar din julgåva med eller utan inslagning. 

Bläddra gärna runt bland våra olika företagsjulklappar och tveka inte att höra av dig till oss om det är en specifik företagspresenter du letar efter om du vill ha lite tips på julklappar som passar just din mottagare.

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy