På nätet sedan 1996
För att ge pris på den här produkten måste vi skicka en offert till dig. Inkludera upplaga och antal tryckfärger så återkommer vi med pris.

Klicka här för att kontakta oss.
Spara som favorit Vi gör alla typer av pins, eller rockmärke som det kallas, screentryckta, präglade etc i hög klass.

Storleken bestäms av bredaste eller högsta måttet. Stiftlås/butterflylås på baksida ingår. Beställ dina pins egen design med eller utan mjukepoxy som är en genomskinlig plast som läggs ovanpå dina pins och gör ditt metallmärke "mjukare", behagligare och hållbarare.Skicka en fil till oss, helst i EPS, AI eller CDR format, och berätta vilka färger du vill ha, och hur du vill ha kanterna på dina pins skurna. Har du någon annan filtyp (högupplöst JPG går också bra), skicka den till oss för bedömning om den går att använda, så återkommer vi med bra pris snabbt till dig!

Minsta antal från bara 100 st.


  • Artikelnummer 1301

  • Färger: egen färg

Recensioner

Mycket fin kvalite på pinsen!

  Newroz Ötunc i Malmö

Vi är mycket nöjda med pinsen som reklambutiken har framställt till oss. Kul med överaskning till både medlemmar, men också att ha på sig när vi är ute och representerar organisationen. Formen, texten och framförallt leveransen gick smärtfritt, enkelt smidigt och trevlig personal som tom. framställde layout och gav oss förslag för att förbättra formen. Vi är nöjda och kan rekomendera andra starkt att beställa, det inger en känsla av: Pricken över i:et närman har på sig den.

Pins beställning

  Gunneli Ekberg i Uppsala

Bra bemötande vid beställning. Kort leveranstid både på korrektur och färdig produkt.

omdöme

  Magnus Lehman i Uppsala

trycket var bra och tydligt. Fungerar bra hittills

Unga Kris

  Richard Zamani i Stockholm

Vi är oerhört nöjda med våran beställning och kommer säkerligen att återkomma med fler beställningar.

Andra produkter som liknar Metall pins i egen design

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st