På nätet sedan 1996
  • Beräkna pris
  • Kontakt
{{ accessory.name }} {{ accessory.quantityPrice|price }} kr {{ accessory.quantityPrice }} För lågt antal valt
{{ accessory.name }} {{ accessory.quantityPrice|price }} kr {{ accessory.quantityPrice }} För lågt antal valt
st
Pris {{ calculation.product|price }}/st
{{ accessory.name }} {{ accessory.quantityPrice|price }}/st
Märkning {{ calculation.print.price|price }}/st
Tryckplåt {{ calculation.print.start_cost|price }}
Totalt {{ total|price }}
Frakt tillkommer. Alla priser är exklusive moms
{{ errorMessage }}
Du får alltid ett ordererkännande och korrektur för godkännande innan beställningen är bindande.

Produkten har lagts i kundvagnen!

Du kommer till kundvagnen och kan se totalsumma genom att klicka på knappen nedan eller kundvagnssymbolen längst upp på sidan till höger.

Gå till kassan

Tack för att du kontaktar oss! Vi återkommer strax!
Spara som favorit

Detta är en mycket fin tshirt som fungerar utmärkt att använda dagligen. Tröjan har en högre kvalitet och en fin passform som är något tajtare "fashion" passform. Vi rekommenderar att gå en storlek högre än vad du normalt väljer på denna t-shirt med tryck. 

Denna t-shirt med reklamtryck finns även i dammodell!
Vill du blanda färgerna på dina tshirts? Inga problem, du blandar fritt mellan olika färger och storlekar. 

Beställ din tee med tryck på valfri placering eller kombinera flera tryckplaceringar. Populära placeringar av reklamtryck är nu vänster bröst, stort på rygg, höger ärm. Vi kan även trycka på andra placeringar så som nacke, svanken, vänster ärm, höger bröst, mage, stort på bröstet, höften etc. 

  • Artikelnummer 4796-01

  • Färger: antik heliconia, antik melerad körsb, antik sapphire, azalea, berry, blackberry, blodröd, blyertsgrå, carolina blå, cornsilk, daisy, grafit melerad, heather irish green, heliconia, indigo blå, irish green, kiwigrön, kobolt, kokosnöt, korall, körsbär, lila, limegrön, ljusblå, marinblå, maroon, melerad indigo, melerad lila, melerad marinblå, melerad orange, melerad royalblå, melerad sapphire, militärgrön, mintgrön, mörk askgrå, mörkbrun, natur, orange, röd, royalblå, sand, sapphire, skogsgrön, sportgrå, svart, vit

  • Vikt: 153 g/m2 (vit 144 g/m2)

  • Specifikationer: Dubbelstickad sömlös krage, dubbelstickade muddar, tejpade sömmar. Framflyttad axelsöm för bättre passform. Modern passform.

  • Tryckyta: framsida b32 x h38 cm, ärm b9 x h4,5 cm, svank b32 x h15 cm, nacke b9 x h4,5 cm. Alla tryckytor är baserade på den minsta storleken (S), önskas större tryck kontakta oss för mer information och priser.

  • Utökad tryckyta: Kontakta oss

  • Material 100% ringspunnen förtvättad bomull

10 st 25 st 50 st 100 st 250 st
Pris/st vit 37,00 29,00 24,00 21,00 19,00
Pris/st färgad 42,00 33,00 30,00 28,00 26,00
Tryckpris/färg max 21x30 cm 29,00 22,00 16,00 12,00 9,90
Tryckplåt 395 kr per färg tillkommer

Recensioner

Helt ok

  Monica Söderström i Östhammar

Uppfyllde alla förväntningar vid första påseende.Har inte hunnit tvätta dem än, så jag vet inte hur kvaliteten är efter tvätt.

prov t-shirt

  Lena Sevdin-Lund i Borlänge

har inte provat t-shirten eller tvättat den, men den verkar ha en god kvalitet, återkommer gärna och ger omdöme efter att vi använt våra kollot-shirts i sommar

T-shirt med ryggtryck!

  Sven Gunnarsson i Östervåla

T-shirt i bra kvalitet, bra färg som överensstämmde med nätet, snabb och smidig leverans. Bra respons och jag fick även respons på förbättringsåtgärder. Vilket gav mig det som jag ville ha! En bra produkt.

T-shirts

  Håkan Wangsö i Stockholm

Beställningen var mycket enkel och effektiv. Leverans i tid enligt beställningen. Mycket bra bemötande från Reklambutiken. Herrtröjorna var stora i storlekarna (som påpekats av andra) men måtttabellen hjälpte till. Damtröjorna var små i storlekarna i motsats till vad andra har påpekat. Trycket kunde ha varit större men vi visste storleken vid beställningen. Vore bra om man kunde välja storleken på trycket vid beställning. Kort och gott så är vi nöjda med leveransen.

För stora

  Mats Flodin i Sollentuna

Tyvärr var storlekarna lite konstiga. Verkar vara gjorda för stora amerikaner och inte för "normala" svenskar. M är som L osv. Vilket gör det svårt för oss att använda L. Textilkvaliteten verkar vara bra.

t-shirts med företagstryck

carola ljungkvist i Kristianstad

Jag är mycket nöjd med tröjorna jag beställde, de har hållt passformen bra och trycket har nu hållt i ett antal tvättar. Jag kan inte klaga på något.

tryck

Nina Jonsson i Bromma

Bra och stort tryck. Snyggt!

t-shirt med tryck

Albert Friberg i Göteborg

Toppenbra. Har själv använt och tvättat dem ett antal gånger och hittils har trycket hållt kanon. Bra kvalitet på t-shirtarna vilket också påpekats av flera!

Föredömligt!

Stefan Blomqvist i Stockholm

Bra beställningsdialog och snabba svar i offertläge. Hjälpte även till föredömligt när vi hamnade i tidsnöd. Bra produkter dessutom. Rekommenderas varmt.

T-Shirt Editech

Robert Edvardsson i Skellefteå

Trycket är klockrent och jag får hoppas att det sitter även efter några tvättar. T-shirten känns att det är en reklamtröja. Den känns ganska tunn trots att det är en "Standard" och passformen är också lite sladdrig. dvs tex tjejer har aldrig större än S i princip vilket jag trodde när jag beställde dem.

Batik

Jonas Moberg i Stockholm

Tack för snabbleverans av tröjorna. Vi färgade batik med gott resultat.

Fina T-shirts

Haig Damirjian i Sundbyberg

Jättefina!

Bra kvalité

Ingrid Nordqvist Johansson i Uppsala

Tröjorna är av jättebra kvalitét, färg och tryck har hållit för många tvättar. Damstorlekarna var lite små, herrstorlekarna normala. Snabb och bra service!

Bra tröjor!

Linnea Eldemark i Uppsala

Bra, kvalitémässiga t-shirts. Klara färger som håller efter tvätt. Bra pirs i förhållande till kvalité. Bra service.

helt okej

Anna Lindh i Säffle

helt okej

Prisförhandling utan moms

Spexet i Luleå

Jag blev väldigt besviken då fakturan inte var på den belopp som hade kommit överens, då det inte hade nämnts att moms tillkom på priset. Det är säkert en självklarhet för er att priserna är exkl. moms men för oss hade det underlättat mycket om detta hade förtydligats.

Rekommenderar!

Rickard Ekström i Uppsala

Bra tryck, bra storlekar, snabb leverans, helt enkelt prisvärt!

Andra produkter som liknar Billig tshirt | Fashion fit

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st