×
{{ count }}
På nätet sedan 1996
Färg:
Pris: Nollställ
Sortera på:
Filtrera produkter

Mjuka och hårda styckförpackade karameller med tryck

Det styckepackade reklamgodiset har länge varit ett klassiskt mässgodis när man förser det med eget tryck. De tvistade karamellerna eller annat styckpackat godis är ett utmärkt sätt att få ut ditt varumärke till tusentals människor för en väldigt billig peng. 

Våra klassiska tvistade karameller med tryck finns just nu i 27 olika smaker så som pulverfylld lakrits, fruktmix, mintchoklad med mera. 

På andraplats över populärt billigt reklamgodis med tryck kommer kola med tryck! Vår kola kokas, trycks och packas i Sverige. Din kola trycks över hela pappret, upprepat. Eller varför inte bara trycka din logo eller profilfärg på vingarna? 

Du kan blanda smaker och motiv på både våra karameller och kolor, men läs respektive beskrivning av godis noga - här hittar du vad minsta antalet per smak och design är om du vill blanda!

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st