×
{{ count }}
På nätet sedan 1996
Färg:
Pris: Nollställ
Sortera på:
Filtrera produkter

Powerbanks med eget tryck

Optimal synlighet och funktionalitet för ditt företag

När du är på resande fot är det avgörande att veta att din telefon alltid är tillräckligt laddad. En powerbank med företagstryck blir då en oumbärlig följeslagare! Vår kollektion av powerbanks erbjuder inte bara pålitlig laddning, utan fungerar också som en kraftfull reklampelare för ditt varumärke.

Fördelar med Powerbanks med Egen Logga:

  • Ökad Synlighet: Powerbanks tas med överallt, vilket ger ditt företag maximal exponering. Varje gång någon använder sin powerbank, visas din logga stolt och skapar en positiv association till ditt varumärke.
  • Perfekt Reklamprodukt: Med sin praktiska användning och eleganta design, är powerbanks med företagstryck den ultimata reklamprodukten. De erbjuder långvarig synlighet och ett högt värde för mottagaren.

Brett Utbud av Kapaciteter:

  • Olika Kapaciteter: Vi erbjuder powerbanks i flera olika kapaciteter, från 2000 mAh till 10000 mAh, vilket passar alla behov. Oavsett om du behöver en nödladdare för kontoret eller en kraftfull lösning för längre resor, har vi det du behöver.
  • Universell Användning: Våra powerbanks är inte bara för mobiltelefoner och surfplattor. Vissa modeller kan även ladda bärbara datorer, vilket gör dem mångsidiga och användbara i alla situationer.

Modern Teknik och Anslutningar:

  • Kompatibilitet: Våra powerbanks stöder både mikro-USB och USB-C, vilket gör dem kompatibla med de flesta moderna enheter. Detta säkerställer att dina kunder och anställda alltid har den ström de behöver, oavsett vilken enhet de använder.
  • Snabbladdning: Många av våra powerbanks stödjer snabbladdning, vilket sparar tid och gör dem ännu mer praktiska att använda.

Erfarenhet och Expertis:

  • Professionell rådgivning: Med många års erfarenhet vet vår personal exakt vilken powerbank och tryckmetod som passar bäst för dina behov. Låt oss ge dig råd om det bästa sättet att märka dina powerbanks med egen logga för att maximera deras effekt som reklamprodukt.

Gör ett bestående intryck med powerbanks med företagstryck. Perfekta som giveaways, på konferenser, eller som del av din företagsmerch, dessa powerbanks kommer att hålla dina kunder och anställda laddade och ditt varumärke i fokus.

Kontakta oss idag för att få veta mer och göra din beställning!

powerbank, reklamprodukt, merch, powerbank med egen logga, powerbank med företagstryck.

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st