×
{{ count }}
På nätet sedan 1996
Färg:
Pris: Nollställ
Sortera på:
Filtrera produkter

Konferensblock med eget tryck

Ett snyggt anteckningsblock med tryck av din logo på konferensen är ett måste! Vi har allt från billiga anteckningsblock med tryck med kartongbaksida som är limmade och mer påkostade spiralblock med tryck med hård kartongfram- och baksida. Vi har både standard skrivblock i olika lagerfärger som vi trycker din logo på från bara 25 st. Om du vill ha din anteckningsbok i egen färg löser vi det också! 

På alla våra anteckningsblock kan vi erbjuda vanligt screentryck/transfertryck och ca 75 % av alla anteckningsblock kan vi också erbjuda med ett lyxigt nersänkt tryck (debossing/prägling) eller med en snygg doming (uppstående epoxydekal). Om du ej finner detta tryck-alternativ i prislistan - tveka inte på att kontakta oss så tar vi fram en offert till dig på snygga anteckningsblock med präglad logo, graverad eller doming. 

Vi på Reklambutiken är riktigt kunniga på giveaways och profilkläder och har sålt detta sedan 1989. Kontakta gärna en av våra duktiga säljare om du behöver hjälp med en offert, order eller gratis skiss på snygga anteckningsblock med tryck eller en annan giveaway / profilprodukt.  Vi går alltid in med inställningen "Ingenting är omöjligt! :-) "

 

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy

Mina favoriter

{{ fav.name }} från {{ fav.fromPrice }} kr/st