Profilprodukter och Reklamartiklar Teknikprylar

Teknikprylar

Teknikprylar med tryck

Här har vi samlat alla små teknikprylar som vi kan trycka på. Allt från klockor med tryck till miniräknare med tryck. Vi har självklart många andra teknikprylar med reklamtryck, hittar du inte det du letar efter, så hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig! Vi kan även hjälpa till med inslagning, kort med tryck och/eller distruberera ut till dina kunder och medarbetare.

En populär giveaway med reklamtryck på sistonde är mobiltillbehör med tryck, tillbehör till surfplatta (fodral och skal till surfplatta med tryck), powerbank även kallat extrabatteri och fickbatteri till smartphone har också blivit en väldigt populär giveaway med tryck som fick sitt stora genombrott under 2014. USB-minnen med tryck är numera en klassisk giveaway med logo. Alla (nästan) vet vad ett USB-minne med tryck är och hur det används.

Hittar du inte vad du söker? Tveka inte att kontakta vår trevliga kundtjänst på kontaktformuläret på vår hemsida, i chatten eller på telefon 026-4957700 
Vi har de flesta reklamartiklar och profilprodukter med tryck, vill du göra en specialprodukt eller tillverka en produkt i egen färg så löser vi det. Vi har alltid inställningen "Ingenting är omöjligt"!