Nyckelband med uppstående tryck

För att ge pris på den här produkten måste vi skicka en offert till dig. Inkludera upplaga och antal tryckfärger så återkommer vi med pris.

Klicka här för att kontakta oss.

Prisförfrågan

Tack för att du kontaktar oss! Vi återkommer strax!
Profilprodukter och Reklamartiklar Nyckelband & Logoband Nyckelband med uppstående tryck

Detta moderna nyckelband med tryck är ett måste 2018! Nyckelbandet trycks med en speciell tryckteknik som gör trycket uppstående. Riktigt snyggt! 

Utan extra kostnad färgar vi in ditt band i en valfri färg, som du väljer från en PMS-karta eller här på vår hemsida. 

En mängd olika tillbehör till ditt nyckelband med tryck finns att tillgå, den vanligaste kroken (karbinkrok) ingår, men du kan se andra krokar och tillbehör här i vår tillbehörslista till höger.

Vanliga populära tillbehör just nu är säkerhetsfäste i nacken och snabbfäste som gör att du enkelt kan ta av nycklarna från ditt nyckelband vid behov. 
Snabbfäste och säkerhetsfäste är svart som standard, men vid antal över 500 st finns även gul, röd, vit, blå och grön att välja mellan. Vid 1,000 st eller fler kan vi färga in tillbehören i en valfri färg. Kanske matchande era profilfärger!

Du har väl också sett att du kan välja till en jojo till ditt nyckelband med tryck?  Jojon har en plastremsa som du enkelt sätter ID-kort etc i. Vid 100-300 st finns jojon i svart och du kan beställa den med eller utan din logga tryckt. Vid order över 300 st finns det möjlighet att färga in jojon i en valfri PMS färg, exempelvis matchande färget på nyckelbandet. 
Jojon integreras alltid i nyckelbandet, vilket gör att om du väljer till jojo, kan inga andra krokar eller mobilsnören adderas. 

Vår leveranstid som standard är 10-15 arbetsdagar, möjlighet till expressleverans 7-10 arbetsdagar finns dock! Om du har bråttom - tveka inte att kontakta oss så återkommer vi med besked om just din leveranstid fungerar. 
 

  • Artikelnummer S-91012

  • Färger: egen färg

  • Längd: 900 mm

  • Material: Polyester

Andra produkter som liknar Nyckelband med uppstående tryck

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy