Profilprodukter och Reklamartiklar Muggar

Muggar

Tryck på muggar - pappersmuggar med tryck - Fotomuggar - kaffemugg med tryck - Plastmuggar

Muggar med tryck är en utmärkt produkt till företaget, men också en bra reklamartiklar ( giveaway ). Pappersmuggar med tryck är perfekt på mässan eller eventet. Till Ert eget fika, på mässan, eller som en uppskattad gåva i en elegant presentförpackning, är muggar med tryck perfekt . Plastmuggar med eller utan lock. Även fotomuggar med tryck runt om.

Våra muggar med eget tryck är av hög kvalité, oftast av benporslin, som även tål lite "omild" behandling. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av muggar med tryck, med alltifrån enkla plastmuggar till exklusiva färgade muggar.

Vilken mugg med tryck ska du ha? Kaffemugg med tryck ? Ska den diskas industriellt ? Fotomuggar med stor tryckyta?
Stengodsmugg är de allra populäraste muggarna tillverkade av och finns ofta i massor av olika färger. Stengodsmugg rekommenderas till dig som ska ge bort muggen i present och kanske vill ha en lite billigare mugg.
Porslinsmuggen är för dig som ska använda muggar i restaurangen, i storköket m.m där ofta storköks-diskmaskiner används med högre temperaturer.

Porslinsmuggen är även ofta tyngre och uppfattas lite lyxigare/mer påkostad än en vanlig stengodsmugg.
Och så förstås kan du överväga fotomuggar om du vill ha et "stort" budskap.

En reklammugg med tryck är en bra reklamprodukt.

Du köper muggar med tryck tryggt från oss, vi startade 1985 och har kunder över hela landet, bl. a i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Västerås, Örebro, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Umeå, Lund, Borås, Eskilstuna, Gävle, Sundsvall, Halmstad