Profilprodukter och Reklamartiklar Företagsjulklappar Julklappar till anställda & kunder Ferraghini whiskeyglas kristall

Ferraghini whiskeyglas kristall

För att ge pris på den här produkten måste vi skicka en offert till dig. Inkludera upplaga och antal tryckfärger så återkommer vi med pris.

Klicka här för att kontakta oss.

Prisförfrågan

Tack för att du kontaktar oss! Vi återkommer strax!

Ferraghini whiskeyglas i lyxigt utförande


Lyxiga whiskeyglas. Den perfekta gåvan till whiskyfantasten! Glasen har en skön tyngd i sig, precis som exkusiva whiskeyglas skall vara. Rachele och Simeone Rossi har skapat en kombination av design och kvalitet för daglig användning. Valet av material och tillverkningsmetoder tillsammans med det numrerade Ferraghini-certifikatet höjer ytterligare värdet av gåvan. Allt kommer i exklusiva presentförpackningar med Ferraghinis logotyp.

Vi lasergraverar er logotyp på glasen. Levereras i 6-pack. Priserna i pristabellen avser ett 6-pack. Vi lasergraverar er logotyp på alla glas. 

  • Artikelnummer 397254

  • Färger: -

  • Storlek: 31 x 12 x 25,4 cm

  • Vikt: 155 gram

  • Volym: 30 cl

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy