Profilprodukter och Reklamartiklar Företagsjulklappar Gåvokort

Årets Gåvokort 2018

Gåvokort är perfekt att ge som julklappar till anställda eller som julklapp till kunder om du har många olika typer av kunder / anställda, eller om du själv har svårt att välja ut bara en julklapp till anställda, då är våra gåvkort ett utmärkt alternativ. Det är därför gåvokort har blivit en så oerhört populär julklapp till anställda se senaste åren. I varje gåvokort finns ett antal julgåvor för mottagaren att välja mellan. Det gör det enkelt för både dig och mottagaren och är garanterat uppskattat!


Så här gör du:

Steg 1: Du väljer ett ett gåvokort som passar dina anställda / kund / leverantör,

Steg 2: När mottagaren fått kortet, går denne antingen in på hemsidan för att välja present eller kryssar i det medföljande formuläret och postar in.

Steg 3: Inom några veckor får din gåvokortmottagare sin julklapp på posten!

I de fall du väljer ett gåvokort där en "medgåva" följer med, kommer en liten present tillsammans med kortet. Mottagaren får alltså 2 gåvor! De flesta gåvokorten går också att få med tryck av egen logo. 

Vi har gåvokort för alla behov, gåvokort välgörenhet (rädda barnen och barncancerfonden), matgåvokort, gåvokort joyful, ernst kirchsteiger, aktiv livsstil och många många fler. 

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy