Profilprodukter och Reklamartiklar Företagsjulklappar Gåvokort

Årets Gåvokort 2017

Gåvokort är perfekt att ge som julklappar till anställda eller julklapp till kund om du många olika typer av kunder / anställda eller du själv har svårt att välja ut bara en julklapp till anställda då är våra gåvkort ett utmärkt alternativ. Antagligen är det därför gåvokort har blivit en så oerhört populär julklapp till anställda se senaste åren.
I varje gåvokort finns ett antal julgåvor för mottagaren att välja mellan. Det gör det enkelt för både dig och mottagaren och är garanterat uppskattat!
Så här gör du:
Steg 1: Du väljer ett ett gåvokort som passar dina anställda / kund / leverantör,
Steg 2: Kortet skickas ut till mottagaren som antingen går in på hemsidan för att välja present eller kryssar i det medföljande formuläret och postar in.
Steg 3: Inom några veckor får din kund/anställda/leverantör/samarbetspartner sin julklapp på posten!

I de fall du väljer ett gåvokort där en "medgåva" följer med, kommer en liten present tillsammans med kortet. Mottagaren får alltså 2 gåvor! De flesta gåvokorten går också att få med tryck av egen logo. 

Vi har gåvokort för alla behov, gåvokort välgörenhet, matgåvokort, gåvokort mannerström, noblecard, supékort, joyful giftcard och många många fler. Om du letar efter ett speciellt gåvokort, tveka då inte att kontaka oss. 

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy