Profilkläder med tryck eller brodyr Jackor Eko Jackor Herr Jacka Sofia
{{ size.name }}
Pris {{ calculation.product|price }}/st
{{ accessory.name }} {{ accessory.quantityPrice|price }}/st
Märkning {{ calculation.print.price|price }}/st
Tryckplåt {{ calculation.print.start_cost|price }}
Totalt {{ total|price }}
Frakt tillkommer. Alla priser är exklusive moms
{{ errorMessage }}

Produkten har lagts i kundvagnen!

Du kommer till kundvagnen och kan se totalsumma genom att klicka på knappen nedan eller kundvagnssymbolen längst upp på sidan till höger.

Gå till kassan

Prisförfrågan

Tack för att du kontaktar oss! Vi återkommer strax!

Herr Jacka Sofia

Miljövänlig jacka i mjukt yttertyg av XD Comfort, tillverkad av 86 % återvunnen polyester och 14 % Spandex. Invändigt lager av borstad fleece i 100 % polyester. Helt utan dun. Utbytbar svart dragsko av standardtyp.MATERIAL MED LITEN PÅVERKAN:

Återvunnen polyester tillverkas av plastflaskor, vilket minskar mängen avfall samtidigt som den har samma egenskaper som polyester av olja. Det stretchbara, mjuka yttertyget är fodrat med ett mjukt borstat fleecetyg för ökad komfort. Detta vädersäkra yttertyg kan sträckas åt fyra håll och håller användaren torr och bekväm tack vare den höga vattentätheten och förmågan att andas (10 000/10 000), dess vindskydd och vattenavvisande egenskaper. XD Comfort har ett laminerat tyg med medelvikt och är en mångsidig, 1-lagerslösning för en mängd olika väderförhållanden. Dess mjuka, svagt matta utseende ger också vackra färger och visa XD Apparels färgpalett med full intensitet. Alla XD Apparels tyger och komponenter är certifierade av BLUESIGN för att påverka miljön så lite som möjligt. Den vattenavvisande ytan är tillverkad av giftfria kemikalier för prestanda och skydd utan att skada miljön.XD Apparel "Before" from Xindao on Vimeo.

Artikelnummer: 78768783
Färger:   blå   limegrön   marinblå   orange   svart

Färgrutorna är ungefärliga och färgen på produkten kan skilja sig mot vad som visas här. Beställ gärna ett prov av produkten om färgen är kritisk.

Material: Yttertyg: XD COMFORT 86% återvunnen polyester, 14% spandex. Innertyg: Borstad fleece 100% polyester
5 st 10 st 25 st 50 st
Pris/st 955,00 920,00 885,00 835,00
Tryck/färg 30,00 22,00 20,00 18,00
Tryckplåt 395 kr per färg tillkommer

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy